: :

Skrivarknuten

3D tour

Teknisk data

Utvalgte bilder

Fritidsbygg AS

3D tour

Tegninger for hyttemodellen Skrivarknuten

» Vår målsetting er å bidra til å oppfylle hyttedrømmen for våre kunder. Sammen skaper vi ett best mulig produkt enten basert på våre hyttetyper eller på kundens egne skisser.

Høststemning med turer i fjellet, bærturer og bålgrilling. Vinterstid skiturer med kakao, grilling av pølser på bål, appelsin og kvikk lunch. En god varm dusj etter en treningstur, varme fra peisen, en god bok i sofaen, og skue ut over hvitkledde daler og topper. Følelsen av det gode liv. «

Andre populære hyttemodeller

Vi i hyttedrøm tilbyr et unikt sortement av hytter, her har du noen utvalgte favoritter.

Hyttenavn kommer

Flott familie hytte med 4 soverom, kjøkken og stue, stor loftstue, 2 bad, det ene med badstue, garderoberom og utvendig bod. Hytte som rommer det meste.

Geithei

Hytte med alt på en flate, kan fås med 4 eller 5 soverom.

Våre

Kjerneverdier

Kvalitet

Hytter i den norske fjellheimen skal tåle mye. Kledning og reisverk blir utsatt for temperatursvingninger, vind, sol, regn, snø og kulde. Dette utsetter treverket for store påkjenninger. I våre valg av materialer er det kun førsteklasses produkter som blir brukt.

Håndverk

Etter flere års samarbeid med våre dyktige håndverkere har vi utviklet en kvalitetsstandard vi er meget stolte av. Vi har derfor ingen problemer med å vise dere hytter som er oppført.

Trygt hyttekjøp

Vi bruker norske håndverkere og anerkjente norske material leveranser.
Lang erfaring og god oppfølging i byggeprosessen sikrer ett godt resultat.
Mer enn 140 hytter bygget.
Din trygghet er vårt ansvar.