: :

Om oss

Om Fritidsbygg AS

Velkommen til Hyttedrøm.no. Der vår målsetting er å hjelpe deg med å realisere hyttedrømmen din. Vi tror på å skape det beste mulige produktet i samarbeid med deg, enten det er basert på våre velutviklede hyttetyper eller dine egne skisser.

Fjellopplevelser året rundt:

Vi forstår verdien av å skape minnerike stunder gjennom alle sesonger. Fra høstens stemning med fjellturer, bærturer og bålgrilling, til vinterens skiturer med kakao, grilling av pølser på bål, appelsiner og kvikk lunch. Etter en aktiv dag i naturen, kan du nyte en varm dusj, varme fra peisen, en god bok i sofaen og skue ut over hvitkledde daler og topper. Følelsen av det gode liv er det vi ønsker at flere skal få oppleve med hyttekjøpet.

Portrait of couple reading map sitting outside log cabin in winter, Elmau, Bavaria, Germany

Erfaring og Oppfølging

Med over 160 bygde hytter har Fritidsbygg AS opparbeidet seg lang erfaring. Vi gir grundig oppfølging gjennom hele byggeprosessen, og vårt erfarne team sikrer et godt resultat. Din trygghet er vårt ansvar.

Norsk Håndverk og Materialer

Vi er stolte av å bruke norske håndverkere og anerkjente norske materialleverandører. Våre materialvalg er nøye gjennomtenkte for å sikre at hyttene våre tåler de krevende forholdene i den norske fjellheimen. Vi benytter kun førsteklasses produkter for å sikre lang levetid og minimalt vedlikeholdsbehov.

Kvalitetsstandard og selvbyggere

Kvalitetsstandard: Etter flere års samarbeid med våre dyktige håndverkere har vi utviklet en høy kvalitetsstandard som vi er stolte av. Vi viser dere gjerne hytter som er oppført etter nærmere avtaler.

Selvbyggere: For de som ønsker å utføre noe av arbeidet på hytten selv, så har vi flere varianter av selvbygger løsninger. Ta kontakt så finner vi en løsning som passer for deg.

Vi er forhandler og godkjent varmepumpemontør!

Ta kontakt for pristilbud på varmepumpe montert på hytta. Se brosjyre/PDF.

Tlf: 970 44 456